Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Include απέσπασε το 2ο Βραβείο στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της Κεντρικής Μακεδονίας WRO.

Το Include έχει μάθει να φέρνει αποτελέσματα σε δύσκολες συνθήκες...και θα συνεχίσει.....,με ακόμη περισσότερο κέφι, μετά από το σημαντικό αποτέλεσμα  του Σαββάτου 27/6. 

Η Παναγιώτα Τζαφέρη  Med Εδική Παιδαγωγός
H Nατάσα Ραπτοπούλου Med Εδική Παιδαγωγός,
Η Τατιάνα Κακλαμανάκη Ειδική παιδαγωγός
Ο Νίκος Νεράντζης φυσικός Ειδικής Αγωγής 
Ο Μιχάλης Καλλίρης  φοιτητής Μηχανολόγος Μηχανικός Gardiff 
H Αναστασία Σπανού μαθήτρια IB ΑCT
H Ελένη Βουκλουτζή Φυσικός 
θα συνεχίσουν ....

H αλληλεγγύη, η συλλογική προσπάθεια και η διεπιστημονικότητα του Include απέσπασαν τα συγχαρητήρια και έφεραν ακόμη περισσότερα παιδιά της γειτονιάς κοντά στο Include.

Ειδικοί παιδαγωγοί, μηχανικοί, φυσικοί και προγραμματιστές, μαθητές, φοιτητές, γονείς και παιδιά συνεργάστηκαν και σε πέντε μέρες έφεραν τα πάνω κάτω...στο 1ο Παλιό σχολείο Τριανδρίας.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Φαχαντίδη για την υλική και ηθική συμπαράσταση στην ομάδα ρομποτικής του INCLUDE. 

Ευχαριστούμε τον Επίκουρο Καθηγητή του ACT Αλέξανδρο Αστάρα για την εποπτεία των μαθητών και των σπουδαστών οι οποίοι είναι δίπλα στο Include  και στηρίζουν τα παιδιά...

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Καλλίρη φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Του Cardiff που προσφέρει απλόχερα τη γνώση του και την Αναστασία Σπανού μαθήτρια του IB του Ανατόλια  που βρέθηκε και πάλι στο πλευρό των παιδιών του INCLUDE.

Ευχαριστούμε τη Μαρίνα Πατσίδου, σύμβουλο Ειδικής αγωγής για την υπερπροσπάθεια που καταβάλει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του Include!!

Ευχαριστούμε τον καθηγητή Α.Π.Θ. Γιώργο Καλλίρη  που είναι στο πλευρό μας!

Ευχαριστούμε τέλος τον κ. Γιάννη Τσαχουρίδη από τις εκδόσεις ΓΡΑΦΗΜΑ τις εκδόσεις του βιβλίου μας για την υποστήριξή του.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ευχαριστήρια επιστολή στους χορηγούς της ομάδας των Σ.Π.Ρ.Π.

 Ευχαριστήρια Επιστολή
Αγαπητοί/ες κύριοι και κυρίες, 
Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του επιστημονικού σωματείου «Include» http://include-edu.blogspot.gr/ σας ευχαριστούν θερμά για την οικονομική υποστήριξη που είχατε την ευγενή καλοσύνη να παρέχετε στο σωματείο μας, σε τόσο δύσκολους καιρούς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι χάρη στη δική σας υποστήριξη η ομάδα του «Include» με το χαρακτηριστικό όνομα Σ.Π.Ρ.Π. έχει  δηλώσει συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του FLL Greece http://firstlegoleague.gr/ στις 7 & 8 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noesis . Η ομάδα του Includeστον προηγούμενο διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το  Βραβείο Ομαδικότητας ανάμεσα σε 32 ομάδες. Ο νέος διαγωνισμός είναι μια καινούρια πρόκληση για το Includeκαι είναι πραγματικά πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα ευχάριστό το γεγονός ότι σας έχουμε στο πλευρό μας. Η προσπάθεια όλων μας για την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας στο διαγωνισμό έχει ιδιαίτερη σημασία για τα παιδ…

ο απόηχος της βράβευσης του INCLUDE στο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής

Ο απόηχος της βράβευσης της ομάδας του INCLUDE στην εκπαιδευτική ρομποτική διαφαίνεται από τα πολυάριθμα δημοσιεύματα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην  eduACT  στους εθελοντές, στον κ. Λίνδα και ιδιαίτερα στον κ. Κώστα Βασιλείου για τη συνεργασία και την υποστήριξη.

Η eduACT πίστεψε στο INCLUDE και έκανε τα αδύνατα δυνατά να υποστηρίξει την ένταξη της ομάδας στο διαγωνισμό! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο που έχει αναλάβει !

Ενημερωθείτε από τους ακόλουθους συνδέσμους:

http://thessbomb.blogspot.gr/2014/03/include.html

http://www.nooz.gr/greece/i-rompotiki-enose-paidia-me-autismo-kai-xoris

http://cyprusnews.eu/metro-epistimi/1976131-%CE%B7-%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C.html

http://www.grafida.net/el/index.php?itemID=2&view=2&pageID=205992

http://tanea24.gr/simaxo…

Καθολική Σχεδίαση για τη Μάθηση * Universal Design for Learning

"Universal Design for Learning (UDL) is an educational framework to guide development of flexible learning environments to accommodate individual learning differences. UDL seeks to increase access to learning by reducing physical, cognitive, intellectual and organisational barriers. This site (developed under the UDLnet project) aims to provide a comprehensive Inventory of UDL Best Practices to benefit the interesting users in the field (educationalists, teachers, professors, practitioners, etc.). We point out that UDL is not something completely new for the learning providers, as in many cases they apply UDL unconsciously. Contributors are invited to record their Best Practices here based on their UDL experience and practice. " (πηγή http://udlnet.di.uoa.gr/) (Ο Καθολικός Σχεδιασμός για τη Μάθηση (ΚΣΜ) είναι ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο αρχών για την ανάπτυξη ευέλικτων μαθησιακών περιβαλλόντων που ανταποκρίνονται στις ατομικές διαφορές μάθησης. Ο ΚΣΜ στοχεύει να αυξήσει την πρ…